Nem foderstyring med dataudveksling til DMS

OPLEV UDBYTTET AF COWCONNECT


Foderstyring via app

Glem bøvlet med foderplaner på papir

BOOK EN DEMO

Sådan fungerer Cowconnect

Hold nemt styr på fodringen på bedriften med en brugervenlig fodrings app og et vejesystem der passer til alle mærker og typer af foderblandere.

Prøv fordelene ved Cowconnect foderstyring på din mobil. Opsæt dine rationer på farten direkte fra app’en eller hent dem automatisk fra DMS, når der oprettes nye foderplaner. Tilpas nemt rationen til de antal dyr der skal fodres i de enkelte grupper, og hold øje med om foderet er læsset præcist som aftalt.

Vælg en app-pakke, der passer til din besætningsstørrelse og ønsker til management. I abonnementet er inkluderet SIM kort, hosting, opdateringer og support.

LITE-funktioner
Automatisk synkronisering af rationer på tværs af mobile enheder og cloud, adgang til portal med live rapportering af blandepræcision of foderforbrug.

PRO-funktioner
Håndtering af udfodring til flere fodringsgrupper og lagerstyring. Standard leveret med automatisk udveksling af data til DMS.

PREMIUM-funktioner
Automatisk dataintegration af mælkeydelse fra de enkelte grupper og opdatering af koantal/rationer til dagens fodring.

Cowconnect kan benyttes både med og uden integration til DMS. Hent nye foderplaner og få helt automatisk leveret en EFK hver dag og se dit restbeløb per kg. mælk i DMS.
Forbrugt foder opdateres fra Cowconnect til DMS.

Monter nemt selv Cowconnect eller overlad det til en montør.

1. Installation
Monter vejeboksen (Scale Gateway) på det medfølgende beslag, og monter strømstik og stik for vejeceller. Vi sørger for at det leverede udstyr passer til de eksisterende stik. Installer fodringsapp’en og modtag vægtsignalet fra vejeboksen.

2. Begynd fodring
Opsæt og juster rationer direkte i app’en eller hent dem fra DMS med en enkelt tryk i app’en. Brug en hvilken som helst mobilenhed på IOS og ANDROID som fjerndisplay- og fodringsapp.

3. Automatiske fodringsdata
Få pålidelige og automatiske rapporter om foderindtag, effektivitet og omkostninger. Få adgang til fodringsdata via app og onlineportal samt rapportering i DMS.

Integrer med dit lokale herdmanagement system(Delaval, GEA, Uniform etc.) og få automatisk opdateret antal dyr i Cowconnect, forbrugt kraftfoder i fx robot. Forhør om mulighederne på netop din bedrift.

475 køer

Vestjysk Landmand

“Vi driver en gård med 475 køer, og vi bruger Cowconnect i 3-4 år og det har vi været godt tilfredse med. Inden vi fik Cowconnect havde vi også godt styr på selve foderplanen, men skrev op på papir hvor mange kg vi læssede af til hvert hold hver dag. Men med Cowconnect har vi nu bedre styr på hvor foderet er læsset af. I forhold til læssepræcision har vi nu en visning i procent og den hjælper os til at ramme rigtigt. Og i forhold til foderkontrol har det været en god udvikling at få dem hver dag. ”

Oplev fordelene ved Cowconnect

Kend dine omkostninger

Få nemt styr på dine omkostninger til de enkelte fodergrupper og kend dit restbeløb

Ensartet foder til dine køer

Forøg jeres blandepræcision med blot få procent og systemet er betalt hjem indefor 90 dage

Få beregnet daglig EFK

Få automatisk beregnet en daglig foderkontrol i DMS og få et godt grundlag for at optimer dine foderrationer

Bjarke Eg Sørensen

Salg i Danmark

Kontakt Bjarke og hør om dine muligheder og udbytte af Cowconnect på jeres bedrift